Moe en geen Energie?

Tijd om de Balans op te maken

Bij veel kleine bedrijven geldt, hoe kleiner het bedrijf, hoe meer de neiging alles zelf te willen doen. Niets mis mee, maar zonder een goede balans loop of ren je jezelf al snel voorbij. Wanneer je merkt dat jij steeds vaker in je vrije tijd bezig bent, heen en weer moet rennen om alles af te krijgen en continue met het werk in het hoofd zit… dan is het hoog tijd om de balans op te maken.

 

Wat kan Balanscoaching voor jou betekenen?

Samen gaan wij kijken wat voor jou nodig is om de balans te versterken. Wat is voor jou belangrijk in jouw werk en vrije tijd? Waar krijg jij energie van? Tijdens de sessies leer je stresssignalen herkennen en krijg je meer inzicht in jouw werkpatronen, jouw eigen gedrag en handelen in balans verstorende en balans versterkende situaties.

 

Herken jij jezelf in één van onderstaande vragen?
  • Kan je moeilijk ‘nee’ zeggen?
  • Heb je (bijna) altijd een overvolle agenda?
  • Overheerst het werk jouw vrije tijd?
  • Zitten jouw gedachten bijna 24/7 bij het werk?
  • Zit je vaak uitgeblust op de bank, te moe om wat anders te doen?
  • Heb je moeite de werktelefoon weg te leggen of de (werk)groepsapp te negeren?
  • Ben je oververmoeid, energieloos, heb je veel hoofdpijnen of andere lichamelijke klachten?
  • Heb je moeite met loslaten en/of delegeren?

Als ondernemerscoach en life coach ben ik hierin jouw persoonlijke coach, begeleider en sparringpartner. Ik denk met je mee, oordeel niet, geef gepast advies en help jou mee om de balans, rust en overzicht weer terug te vinden en zo de (creatieve) energie weer te laten stromen.


Aanpak

Iedereen is uniek zo ook de coaching die op jou is afgestemd. We gaan daarbij een open gesprek aan waarbij ik met jou bespreek wat jij graag zou willen veranderen. Vervolgens kijken we samen hoe je daar kunt komen en wat je hiervoor nodig hebt. Verder gaan wij tijdens deze sessies terug naar de basis; jouw gevoel. Waar voel jij je goed bij? Waar krijg jij energie van?

Mijn aanpak wordt als (liefdevol) confronterend ervaren. Wanneer nodig houd ik je een spiegel voor en zet ik verschillende denkprocessen in gang. Ik stel de juiste vragen, luister tussen de regels door, observeer en inspireer tot nieuwe ideeën.

Een coaching sessie duurt circa 1 à 1.5 uur.
Overleggen tussen de sessies door  (telefonisch, e-mail, online) is mogelijk.

Het is aan jou hoe vaak je voor een gesprek wilt komen. Hetzij, eenmalig, wekelijks, maandelijks, per kwartaal, halfjaar of jaarlijks. Het kan en mag allemaal. Het gemiddelde aantal sessies ligt tussen de 3-5 sessies.


Tarieven

Individuele Coachsessie:
1 sessie: €70,- per uur

Coachtrajecten:
3 sessies: €200,- (3x 1 uur)
5 sessies: €325,- (5x 1 uur)

Deze tarieven zijn exclusief 21% btw, reiskosten en eventuele reistijd


Ja, ik wil graag een afspraak