Oeps… ik loop wat achter

Oeps… ik loop wat achter

Soms ben je zo lekker en energiek bezig met je klanten dat je jouw eigen werkzaamheden onbedoeld laat liggen. Je helpt en staat jouw klanten bij en voor je het weet heb je achterstallig onderhoud met jouw eigen website, social media, etc. De diensten komen niet meer overeen met jouw aanbod, je hebt je niche verscherpt, diensten geschrapt, je productteksten zijn verouderd en ga zo maar door.

Die momenten heb ik ook…

Waaaaaaahh… dat vertel je toch niet?!

Tuurlijk wel! Naast ondernemerscoach ben ik ook gewoon mens. Ik loop ook wel een keer als een kip zonder kop rond. Niets mis mee. Het gaat erom hoe je hiermee omgaat. Blijf je hierin zitten door bijvoorbeeld van alles te negeren of ga je er iets mee doen? 

Tijd om het achterstallige onderhoud de komende maand met beide handen beet te pakken en, op de klantafspraken na, even de focus op mijn eigen website en social media te leggen.

Ik merk nu al, terwijl ik bezig ben met het nieuwe uiterlijk van de website (nog niet zichtbaar 😉), nieuwe diensten online zet, huidige aanpas of schrap dat er enorm veel creatieve energie vrijkomt. Ik heb 2 volle A4-tjes naast mij liggen met ideeën voor workshops en trainingen voor 2019-2020, blog/postideeën, tooltips m.b.t. websites en ga zo maar door. Gelijk maar opschrijven, hoofd leeg en weer verder met het onderhoud. Nog een reden dus om achterstallig onderhoud te tackelen. Heerlijk die energie!

 

Gouwe ouwe tip van de dag: focus niet alleen op je klanten maar ook op jezelf en jouw bedrijf.

  • Is jouw website nog up-to-date?
  • Kloppen jouw aangeboden diensten nog bij jou en jouw bedrijf?
  • Ben je nog waar je wilt zijn met jouw bedrijf?
  • Waar wil jij naar toe werken?

www.dekleinezakenvrouw.nl | info@dekleinezakenvrouw.nl | Volg mij op Facebook