Ondernemerscoaching voor jou

Het maakt niet uit of je nu een startende of ervaren ondernemer bent. Heb jij ideeën over hoe je de wereld mooier kan maken maar weet je niet goed waar te beginnen? Staan er blokkades of belemmeringen op je weg of bepaalde overtuigingen die jou tegenhouden om te bloeien? Wat de reden ook is, je staat er niet alleen voor.

Iedere ondernemer, zoals jij, heeft wel eens de behoefte om te praten over de strubbelingen van het ondernemen of even te sparren wanneer je er niet uitkomt of het overzicht kwijt bent. Een ondernemerscoach helpt jou daarbij of je nu een ervaren of een startende ondernemer bent.

 

Wat kan Ondernemerscoaching voor jou betekenen?

Ondernemen is meer dan passie. Boekhouding, leiding nemen, klantcontact, marketing, het hoort er allemaal bij. Vooral bij kleine bedrijven geldt, hoe kleiner het bedrijf, hoe meer je de neiging hebt alles zelf te willen doen. Niets mis mee, maar het kan voorkomen dat je op een bepaald gebied vastloopt en er zelf niet uitkomt.

 

Herken jij jezelf in één van onderstaande vragen?
 • Twijfel je of het ondernemerschap voor jou is?
 • Maak je veel uren, maar kom je niet meer vooruit?
 • Loop je telkens tegen dezelfde blokkade(s) op?
 • Is jouw motivatie voor het ondernemen verminderd?
 • Wil je meer balans/ontspanning in werk en privé?
 • Zoekende naar een goede omgang/communicatie met jouw klanten of partner?
 • Wil jij je tijd efficiënter indelen?
 • Lijkt het alsof je alleen nog maar bezig bent met administratie en marketing?
 • Krijg je niet de klanten die je wilt?
 • Heb je moeite om de controle los te laten?
 • Heb je het gevoel dat je jezelf kwijt (bent) raakt?

Als ondernemerscoach ben ik hierin jouw persoonlijke coach, begeleider en sparringpartner. Ik denk met je mee over jouw producten en diensten, oordeel niet, geef gepast advies en tips en verder help ik jou om de (creatieve) energie weer te laten stromen.


Aanpak

Iedereen is uniek zo ook de coaching die op jou is afgestemd. We gaan daarbij een open gesprek aan waarbij ik met jou bespreek wat jij graag zou willen veranderen. Vervolgens kijken we samen hoe je daar kunt komen en wat je hiervoor nodig hebt. Verder gaan wij tijdens deze sessies terug naar de basis; jouw gevoel. Waar voel jij je goed bij? Waar krijg jij energie van?

Mijn aanpak wordt als (liefdevol) confronterend ervaren. Wanneer nodig houd ik je een spiegel voor en zet ik verschillende denkprocessen in gang. Ik stel de juiste vragen, luister tussen de regels door, observeer en inspireer tot nieuwe ideeën.

Een coaching sessie duurt circa 1 à 1.5 uur.
Overleggen tussen de sessies door  (telefonisch, e-mail, online) is mogelijk.

Het is aan jou hoe vaak je voor een gesprek wilt komen. Hetzij, eenmalig, wekelijks, maandelijks, per kwartaal, halfjaar of jaarlijks. Het kan en mag allemaal. Het gemiddelde aantal sessies ligt tussen de 3-5 sessies.


Tarieven

Individuele Coachsessie:
1 sessie: €80,- per uur

Coachtrajecten:
3 sessies: €230,- (3x 1 uur)
5 sessies: €375,- (5x 1 uur)

Deze tarieven zijn exclusief 21% btw.
Bij coaching op locatie van de klant kunnen aanvullende kosten gerekend worden zijnde reiskosten en eventuele reistijd.


Ja, ik wil graag een afspraak

Scroll naar boven