online en offline training

ONLINE PROGRAMMA’S & WORKSHOPS

Op dit moment ben ik druk bezig met de bouw van het online leeromgeving op (www.dekleinezakenvrouw-academie.nl)  en het toevoegen van de inhoud van de programma’s en online te volgen workshops. Binnenkort komt het volgende online:

  1. Van Droom naar Bedrijf (4-6 maanden programma)
  2. Maak je eigen visuele content (online workshop)


GEZOCHT GEMOTIVEERDE ONDERNEMERS

Op dit moment ben ik opzoek naar gemotiveerde ondernemers die niet alleen aan de slag willen met de opbouw van hun bedrijf maar ook het vernieuwde ondernemersprogramma tegen een gereduceerd(pilot) tarief willen uittesten. Wil je niet een heel programma volgen en uittesten, maar wel bepaalde onderdelen? Kijk dan bij onderstaande losse modulen en neem contact op met info@dekleinezakenvrouw.nl

Module 1: Van dromen naar doen (het begin)
Module 2: Jouw ideale klant
Module 3: Herkenning, uitstralingen & zichtbaarheid
Module 4: Social Media Marketing  (SMM)
Module 5: Tarieven bepalen
Module 6: Een Gezonde en effectieve planning
Module 7: Workshops & Trainingen
Module 8: Maak je eigen visuele content

Wil je op de hoogte blijven van de online trainingen? Schrijf je dan nu in voor De Kleine Mail of houd deze pagina en Facebook in de gaten.


VAN DROOM NAAR BEDRIJF
4-6 MAANDEN (PILOT)TRAJECT

HET (PILOT)TRAJECT BEVAT HET VOLGENDE:

ü  In de eerste week (module 1: van dromen naar doen) starten we met het opstellen van doelen en het maken van een plan van aanpak voor de komende 4 of 6 maanden.

ü  Elke 4 weken heb je een voortgangsgesprek à 30 minuten via skype, zoom of telefoon. Zo blijf je naast de standaard contacturen mooi in de flow van het traject.

ü  Daarnaast heb je in totaal 4 contacturen (face2face) van een 1 uur waarbij we elke maand één van de modules onder de loop nemen. Dit kan een module zijn waarin je vastloopt of een module waarin je directe begeleiding en toepasbare tips wilt voor bijvoorbeeld jouw website (WordPress, Wix) of social media (Facebook, Instagram, etc).

ü  Tussendoor mail je mij met jouw vragen en uitwerkingen van de opdrachten waar je feedback op wilt. Wanneer hier behoefte naar is kan gebruikt worden gemaakt van Teamviewer voor directe probleemoplossing of begeleiding in bijv. WordPress en Facebook.

ü  Na deze 4 maanden vindt een eind(evaluatie)gesprek (45 minuten) plaats waarin het ondernemerstraject wordt geëvalueerd en waarin jouw plan van aanpak wordt besproken voor de komende maanden na dit traject.

 

Het doel van dit ondernemerstraject is dat je keuzes maakt die jou verder helpen als ondernemer met jouw bedrijf. Dat je overzicht hebt en kunt focussen op de weg waar je naar toe wilt. Je naar buiten treedt en zichtbaar wordt. Jouw klanten je weten te vinden. Je de (creatieve)energie weer voelt stromen. Je kennis en inspiratie opdoet die je direct in de praktijk kan brengen.