Hoeveel tijd heb jij nodig?

Tijd in schatten - Hoeveel tijd heb jij nodig

Hoeveel tijd heb jij nodig?

Haalbare & Gezonde planningen

Hoeveel tijd heb jij nodig met jouw werkzaamheden? En hoeveel tijd trek je hiervoor uit in jouw planning? En houd jij rekening met uitloop en het onverwachte?
Racen tegen de klok levert niet altijd de beste resultaten op en dan nog niet te spreken over je stresslevels. Gun jezelf wat rust en plan werkzaamheden met ruimte in. Heb je een telefoontje gepland van 20 minuten zet deze dan op 35 minuten. Loopt jouw eerste gesprek van de dag uit met 15 minuten dan voorkom je hiermee dat je aan het begin van de dag gelijk al achter jouw planning aanhobbelt.

Heb je geen idee hoeveel tijd je meestal kwijt bent met jouw werkzaamheden? Maak van te voren een tijd inschatting en houdt vervolgens bij hoe lang je daadwerkelijk bezig bent. Gebruik dit dan weer bij jouw volgende (week)planning. Op deze manier krijg je niet alleen meer inzicht in de tijd die je nodig hebt op een dag maar geef je jezelf ook meer rust.

Vragen die je jezelf kan stellen bij het maken van een tijd inschatting:
  • voor welke taken (of klant) heb je meer tijd nodig?
  • met welke werkzaamheden heb jij moeite en meer tijd nodig?
  • hoeveel uur werk je per dag?
  • hoe zit je momenteel in jouw vel? Ben je erg vermoeid, moeite met focussen? Gun jezelf wat extra tijd en rust tijdens de werkzaamheden door. Zorg goed voor jezelf.
Wees vooral realistisch

Heb je een (dag of week) planning gemaakt van alles wat je wilt doen? Kijk dan, wat de schatting is qua uren. Taken met een totaal aan 10 uur werk in een werkdag van 8 uur levert je al gauw een uitdaging op.


ANDERE PLANNING / AGENDA TIPS

[recent_blog_post limit=”3″ blog grid=”3″ category=”164,165″ show_category_name=”false” show_date=”false” show_author=”false” content_words_limit=”15″]


Coaching | Ondernemerscoaching | Facebook | Contact

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Nienke van der Wildt

Nienke van der Wildt

Nienke is een allround coach & begeleider, gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling op het gebied van succesvol ondernemen. In de digitale wereld is ze gespecialiseerd in Wordpress, Elementor en Canva.

Scroll naar boven