Wat roept Valentijnsdag bij jou op?

WAT ROEPT VALENTIJNSDAG BIJ JOU OP?


Soms heb ik van die dagen dat ik voor mijn klanten en andere mensen de leukste posts voor zijn/haar social media pagina’s bedenk of ze hierin inspireer, terwijl ik voor mijzelf luister naar een speld die in de ruimte valt. Zo ook de afgelopen weken, nadenkend over mijn Valentijnspost. Totdat ik mij bedacht, Nienke wat zit je nu moeilijk te doen?! 1. je moet niets, 2. wees jezelf, 3. Wat roept Valentijnsdag bij jou op?

En heel eerlijk, eigenlijk heb ik helemaal niets met Valentijnsdag. Het ene jaar vergeet ik het en het andere jaar stuur ik een kaartje naar mijn single vrienden/vriendinnen met ‘je bent geweldig’, gewoon voor de leuk. Niets geen duur etentje, chocolade, sieraden, knuffels, etc. gewoon wat ik altijd doe.

Dus, van mij op de dag van de liefde geen Valentijnpost maar deze boodschap die ik vaker aan mijn klanten en vrienden geef:

Vertrouw op…,
Luister naar…,
Geloof in …,
Respecteer de keuzes van …
Houd van ….
Wees …

…..jezelf.

En onthoud. Wat je uitdraagt (liefde, respect, etc..) in het leven, krijg je terug. Mooie gedachte toch?

www.dekleinezakenvrouw.nl | info@dekleinezakenvrouw.nl | Volg mij op Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Nienke van der Wildt

Nienke van der Wildt

Nienke is een allround coach & begeleider, gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling op het gebied van succesvol ondernemen. In de digitale wereld is ze gespecialiseerd in Wordpress, Elementor en Canva.