blijf luisteren naar je hart en ga doen!

Weer eens wat anders

Vandaag heb ik een mooie groep (toekomstige) ondernemers leren kennen bij USG Restart. Ik was uitgenodigd om te vertellen over mijn reis van het ondernemerschap tot op heden en het thema diensten koppelen aan je doelgroep.

De groep ondernemers hebben afgelopen week mijn bedrijfsplan (van 2017) beoordeeld en konden nu hierover vragen stellen. Met de billen bloot, dus 😅. Nee hoor, het viel mee. Het was een leuke groep met goede vragen en mooie plannen! Ik wens jullie dan ook allemaal heel veel succes met het opstarten van jullie bedrijf. En kom gerust een keer langs voor een kop koffie ☕️.

En om mijn belangrijkste tip nog even te herhalen:

blijf luisteren naar je hart ❤️ en ga doen!

Ga netwerken, ga in gesprek met jouw (toekomstige) klanten en collega’s. Fouten maken mag, leer je alleen maar van. En als laatst, want ik kan nog wel even doorgaan, wees eerlijk naar jezelf en in de diensten die je wilt aanbieden.


www.dekleinezakenvrouw.nl | info@dekleinezakenvrouw.nl | Volg De Kleine Zakenvrouw op Facebook