Wat doen jullie op momenten als deze?

WAT DOEN JULLIE OP MOMENTEN ALS DEZE?

Ach… ik vermaak mij wel

Vanmorgen met een goed humeur (en nog steeds) op pad gegaan naar een nieuwe klant in Amsterdam. Lekker met de trein, dan kan ik mooi doorwerken met het uitwerken van mijn 2018 plannen. Ja, ik had de weersvoorspellingen gezien. Beetje Groninger laat zich niet tegenhouden door wat wind. En zoals het vanmorgen leek zou ik overal net tussendoor gaan. Ach… komt wel goed, het treinkaartje heb ik toch al. Het ergste wat er kan gebeuren is dat ik wat extra koffie op de stations drink en aan het eind van de dag voorloop op mijn agenda qua werk.


Ik begin pas te twijfelen als mijn klant verteld dat haar raam van de woonkamer nu in de woonkamer ligt. Eh… wat?! Klant gerustgesteld, het is veilig, onderweg amper last van het weer, reis gaat voorspoedig. Ik ben tenslotte toch al onderweg. Zoals het nu lijkt kom ik zelfs een uur vroeger aan in Amsterdam dan ik zelf had gepland.

Yes! Ik ben bijna in Amersfoort. Nu alleen nog overstappen op de trein naar Amsterdam. ‘Dames en heren‘ .. uh oh… ‘we naderen het eindstation, station Amersfoort.’ …eh… eindstation? Ging deze trein niet tot Rotterdam? Volgende mededeling het treinvervoer ligt er tot nader orde uit. Gelukkig, het lijkt maar om een uur te gaan. Ach… moet lukken. Dan ben ik alsnog op tijd.

De twijfel neemt verder toe wanneer ik op de overbrugging sta in Amersfoort, met de andere passagiers, en deze voel bewegen. Eh… misschien is de storm toch wat zwaarder dan verwacht. Maar de volgende trein gaat om half 12 dus ach….moet goed komen.

*ding dong* ..uh..oh… Het treinvervoer is nu volledig gestaakt. Oké oké, ik geef me gewonnen. Twee minuten later heb ik mijn klant gebeld voor een nieuwe afspraak en loop ik richting een koffietent. Tijd voor koffie!

4 uur later zit ik nog steeds aan mijn tafel, loop ik voor op mijn agenda, heb ik 2 leuke gesprekken gehad waarvan één met een collega-ondernemer uit Utrecht en een andere aardige man uit Apeldoorn, heb ik 2 korte meditaties gedaan omdat het gewoon kan en heb ik al opgezocht wat ik wil voor mijn verjaardag over 8 maanden.

Ach… ik vermaak mij wel, en jullie?


info@dekleinezakenvrouw.nl | www.dekleinezakenvrouw.nl | Volgen op Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Picture of Nienke van der Wildt

Nienke van der Wildt

Nienke is een allround coach & begeleider, gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling op het gebied van succesvol ondernemen. In de digitale wereld is ze gespecialiseerd in Wordpress, Elementor en Canva.

Scroll naar boven