Coaching & Begeleiding voor Ondernemers

Vrij en Succesvol Ondernemen

Ondernemen, meer dan passie alleen.

Ondernemen gaat verder dan alleen doen wat je leuk vindt of waar je voldoening uit haalt. Het bestaat uit leiding nemen, netwerken, marketing, administratie en zoveel meer. Het is een avontuur met ups en downs, waarbij successen worden gevierd en waar je verschillende uitdagingen op je pad kunt tegenkomen.

Kies jouw coaching of traject op maat

Coaching & Begeleiding voor ondernemers

Starterscoaching & begeleiding - Traject

Vanaf €850,- excl. btw / 5x 60-minuten / & extra's

Het mooie aan dit traject is dat jij de regie hebt. Jij bepaalt waarop we focussen. Misschien heb je al bepaalde onderwerpen in gedachten waar je graag meer inzicht in wilt krijgen. Of misschien wil je gewoon praten over jouw bedrijf en ideeën delen. Of wellicht vind je het prettig om een vast thema te volgen dat we tijdens ons kennismakingsgesprek hebben besproken. Wat je huidige situatie ook is met jouw bedrijf…alles is mogelijk! Samen gaan we aan de slag om jouw bedrijf verder te brengen.

Ondernemerscoaching

Vanaf €80,- excl. btw / 60-minuten / traject mogelijk

Een doelgerichte, empathische benadering met ruimte voor een lach. Samen met jou bekijken we wat aansluit bij jouw behoeften en dat van jouw (toekomstige) bedrijf. Met meer dan 10 jaar ervaring, beschik ik over een brede achtergrond. Als coach, begeleider en trainer heb ik ervaring met diverse sectoren, waaronder dienstverlening, coach- en therapeutische praktijken, dtp-praktijken, webshopdiensten tot de muziekindustrie.
Waar mag ik jou in coachen of begeleiden?

Gratis tips ontvangen over vrij en succesvol ondernemen?

Wil jij net als andere ondernemers op de hoogte blijven van de laatste tips, tricks en meer? Klik dan nu op de knop en vul jouw naam en e-mailadres in.

Inspiratie(sparring)sessies

Vanaf €150,- excl. btw / 90-minuten

Ben je een startende ondernemer die barst van de ideeën maar soms moeite heeft met de uitvoering?
Of ben je een doorgewinterde professional in het ondernemerschap en heb je behoefte aan nieuwe inzichten en inspiratie? Misschien loop je vast, worstel je met bepaalde beslissingen, of wil je gewoon wat frisse feedback op je huidige plannen. Onze inspiratie- en sparringsessies bieden jou de ideale ruimte om vrijuit te brainstormen en te groeien. Tijdens deze sessies ben ik jouw persoonlijke coach en sparringpartner. Ik sta aan jouw zijde, denk met je mee, daag je uit en geef eerlijk advies zonder oordeel. Wat je ondernemersverhaal ook is, ik ben er om je te ondersteunen en te inspireren. Tijdens deze inspiratie/sparringsessies ben ik jouw persoonlijke coach en sparringpartner. Ik denk met je mee, daag je uit, oordeel niet en bied eerlijk en onpartijdig advies. Mijn doel is tenslotte om jou te ondersteunen!

Coachsessie aanvragen

Maak direct een afspraak, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op 06-53935933.

Vraag een inspiratiesessie aan

Tijdens een sparringsessie kun je van alles bespreken; van nieuwe ideeën tot beslissingen die je moet maken of iets waar je graag feedback op wilt. Voor zowel de startende als de ervaren ondernemer.

Aanvragen kennismakingsgesprek

Heb je nog vragen? Wil je graag een (starters)traject starten? Of wil je eerst kijken of we wel een match zijn?

Vraag dan nu jouw gratis kennismakingsgesprek aan.

Waarom coaching & begeleiding voor ondernemers bij Nienke?

Een doelgerichte, empathische benadering met ruimte voor een lach. Samen met jou bekijken we wat aansluit bij jouw behoeften en dat van jouw (toekomstige) bedrijf. Met meer dan 10 jaar ervaring, beschik ik over een brede achtergrond. Als coach, begeleider en trainer heb ik ervaring met diverse sectoren, waaronder dienstverlening, coach- en therapeutische praktijken, dtp-praktijken, webshopdiensten tot de muziekindustrie.

10+ jaar ervaring

Meer dan 10+ jaar ervaring op het gebied van coaching. Waaronder high performance coaching, NLP, Mindfulness, prestatie en ondernemerscoaching.

Ondernemer sinds 2017

Van burnout naar ondernemerscoaching. Meer dan 50 ondernemers, organisaties gecoacht op o.a. acquisitie, marketing, branding, burn-outpreventie.

Diverse kennis & ervaring

Aanvullende kennis en ervaring met DTP, print-on-demand (pod), slimme websites (WordPress, Wix, Squarespace), …

Mijn aanpak

Mijn aanpak is direct en empathisch, met een focus op no-nonsense coaching voor jouw persoonlijke groei.

Coaching & Begeleiding voor (startende) ondernemers

Veelgestelde vragen

Nienke, ben jij nu een ondernemerscoach of Businesscoach?
Om het verwarrend te maken ben ik een beetje van beide. Of hoe een collega mij wel eens voorstelt; een hybride coach.

Ik richt mij doorgaans meer op de klein ondernemers, zowel starters als de ervaren ondernemers. Hierin coach en begeleid ik o.a. in thema’s als work-life, besluitvorming, communicatie, faalangst, marketing & branding, goede bedrijfsbasis neerzetten van A-Z.

Eerst een koffie(thee)date?
Soms kom je met iemand in contact waar je maar geen connectie mee kunt maken. Dit kan ook gebeuren in onze coaching. Mocht je twijfelen of nog vragen hebben dan kun je vooraf een online kennismakingsgesprek plannen via de volgende link: https://calendly.com/dekleinezakenvrouw/kennismaken-online

Wil je liever langskomen op locatie in Winsum? Dan is dit ook geen probleem. Vraag dan jouw kennismakingsgesprek hier aan: https://calendly.com/dekleinezakenvrouw/kennismaken

Ook is het altijd mogelijk om te mailen of te bellen:

info@dekleinezakenvrouw.nl | 06-53935933

Je hebt de keuze: live sessies of online coaching, beide even effectief. We zullen bij elke afspraak afstemmen wat het beste voor jou werkt: een ontmoeting op mijn (thuis)locatie in Winsum of een sessie vanuit huis via beeldbellen (Zoom, Whatsapp). Momenteel vinden de live coachingssessies plaats op mijn (thuis)adres in Winsum, in de provincie Groningen.

Als je de voorkeur geeft aan online coaching, dan vindt deze plaats via beeldbellen via Zoom (geen account nodig) of WhatsApp. Mocht je last hebben van verkoudheidsklachten of Covid-symptomen, of als iemand in je directe omgeving dat heeft, passen we de live sessie aan naar een ander moment of verzetten we deze naar een online coachingafspraak.

Weet dat online sessies even waardevol zijn als persoonlijke afspraken, en de resultaten zijn hetzelfde, ongeacht de gekozen optie. Ik werk met klanten van over de hele wereld. Ik kom je tegemoet in jouw wensen, waar je je ook bevindt.

Lees hier meer over afspraken via Zoom:
https://dekleinezakenvrouw.nl/afspraken-via-zoom/

Graag vraag ik je om minimaal 24-48 uur van tevoren wijzigingen in jouw afspraak aan te geven.

Begrijp me goed, soms is last-minute chaos onvermijdelijk, maar als je me een seintje geeft – het liefst zo’n dag of twee van tevoren – dan kan ik mijn planning beter organiseren en mijn tijd elders efficiënt gebruiken. Het helpt me ervoor te zorgen dat ik de best mogelijke service voor jou en anderen kan bieden. Dus, als je een heads-up geeft, kan alles soepel verlopen.

Je kunt een bericht sturen aan info@dekleinezakenvrouw.nl, een bericht sturen of telefonisch contact op nemen via 06-53935933. Een whatsappje sturen kan natuurlijk ook.

Afspraak online geboekt?
Heb je jouw afspraak ingepland via het online afsprakensysteem (Calendly)? Dan kun je in de bevestigingsmail van onze afspraak op de link herplannen/annuleren klikken. Deze vind je onderin in jouw bevestigingsmail.

Om onze gesprekken zo effectief mogelijk te maken, kan het voorkomen dat ik je in ons laatste gesprek heb gevraagd om iets specifieks voor te bereiden. Hier zijn een paar tips:

Terugkijken op eerdere gesprekken: Denk even terug aan wat we in onze vorige gesprekken hebben besproken. Dit kan helpen om de lijn van ons gesprek vast te houden en eventuele openstaande vragen te beantwoorden.

Notitieblok en pen: Altijd handig om een notitieblok en pen binnen handbereik te hebben. Zo kun je belangrijke punten noteren terwijl we praten. Het maakt het ook gemakkelijk om later terug te bladeren.

Stuur je vragen van tevoren: volg je een bijv. een starterstraject? Dan heb jij de regie. Stuur daarom minimaal 24-48-uur van te voren je vragen in of dat waar je graag meer inzicht in wilt hebben. Hierdoor kan ik me beter voorbereiden op ons gesprek.

In het kort, praktisch, met humor en no-nonsense. 

Iedereen is uniek zo ook de coaching of het sparren dat op jou wordt afgestemd. We gaan een open gesprek aan waarbij ik met jou bespreek wat jij graag zou willen veranderen. Vervolgens kijken we samen hoe je daar kunt komen en wat je hiervoor nodig hebt. Verder gaan wij tijdens deze sessies terug naar de basis; jouw gevoel. Waar voel jij je goed bij? Waar krijg jij energie van?

Mijn aanpak wordt als (liefdevol) confronterend ervaren. Wanneer nodig houd ik je een spiegel voor en zet ik verschillende denkprocessen in gang. Ik stel de juiste vragen, luister tussen de regels door, observeer en inspireer tot nieuwe ideeën.

Klopt! Tijdens Covid heb ik mijn kantoorruimte gedag gezegd en ben ik (bijna) volledig overgestapt naar online Coachen, Begeleiding & Sparren. Ongeveer 75% van de afspraken vindt plaats online (via Zoom of Whatsapp videobellen).

Liever afspreken zonder een beeldscherm er tussen? Zolang je grote mokken thee niet erg vindt dan ben je van harte welkom in mijn huiskamer te Winsum (provincie Groningen).

Ik ben een allround coach met 10+ jaar ervaring in het coachen en begeleiden van medewerkers, managers, ondernemers en cliënten. Ooit begonnen als prestatiecoach heb ik mij steeds verder gespecialiseerd en ben ik inmiddels 6+ jaar actief als ondernemerscoach. Voordat ik in 2017 mij in heb geschreven bij het KvK als ondernemerscoach was ik al een aantal jaar actief in het ondersteunen en begeleiden van klein ondernemers. 

In wat voor type coaching ben je allemaal gespecialiseerd?
Oké. komt ie. Ik heb in mijn loopbaan meerdere opleidingen gevolgd. Naast ondernemerscoach ben ik: prestatiecoach, NLP & High Performance Coach, Systemisch & onderdeel Organisatie Coach, DISC en Drijfveren Expert en een Mindfulness Therapeut. Eh…volgens mij was dit het. Tenzij je de propedeuses MWD & Psychologie mee telt 😉

Vraag een coachsessie aan

Maak direct een afspraak, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op 06-53935933.

Vraag een inspiratiesessie aan

Tijdens een sparringsessie kun je van alles bespreken; van nieuwe ideeën tot beslissingen die je moet maken of iets waar je graag feedback op wilt. Voor zowel de startende als de ervaren ondernemer

Aanvragen kennismakingsgesprek

Heb je nog vragen? Wil je graag een (starters)traject starten? Of wil je eerst kijken of we wel een match zijn?

Vraag dan nu jouw gratis kennismakingsgesprek aan.

Klanten van De Kleine Zakenvrouw

Gratis tips ontvangen over vrij en succesvol ondernemen?

Wil jij net als andere ondernemers op de hoogte blijven van de laatste tips, tricks en meer? Klik dan nu op de knop en vul jouw naam en e-mailadres in.
Scroll naar boven