Werken met Canva

AANKOMENDE LIVE WORKSHOP

Maak de mooiste content voor jouw Bedrijf of Vereniging

Maak nu jouw eigen inspirerende afbeeldingen voor jouw social media, blog, website, flyers, presentaties, e-books en meer. Leer in 2,5 uur de mooiste visuals maken, zelfs wanneer je niet dagelijks voor een computer zit of 2 digitale linkerhanden hebt. 😉

Je hebt geen grafisch vormgever, visual designer of een groot budget nodig om mooie en aantrekkelijke visuals te maken. In deze workshop maak je kennis met het zeer gebruiksvriendelijke online programma Canva. Daarnaast krijg je tips en advies over aantrekkelijkheid, tekst plaatsing, verwerking van jouw (huis)stijl en natuurlijk uitleg hoe je optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden in de gratis versie van Canva.  

Doe je mee?

€ 65,-
Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw

WAT KRIJG JE PRECIES?

Wat ga jij ontwerpen?

€ 65,-

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw

Workshop overzicht

RONDLEIDING IN CANVA

Rondleiding in Canva, waar kan je alles vinden. Wat is het belangrijkste om te weten.

ONTWERPADVIES

Introductie in het maken van jouw eigen afbeeldingen voor jouw bedrijf, vereniging. Wat zijn de meest voorkomende missers en waar op te letten om jouw afbeeldingen te laten schitteren?

AAN DE SLAG

Je leert werken met verschillende bestaande templates, maakt je eigen templates en werkt met tekst, lijsten, foto’s, huiskleur en meer. Tijdens deze workshop krijg je direct antwoord op jouw vragen, worden live voorbeelden gegeven en ontvang je aanvullende tips.

CHALLENGE

Win met jouw ontwerp
Tijdens de workshop maak je kans op een gratis adviessessie over Canva of jouw gemaakte ontwerpen van 30-minuten.

COMMUNITY

Wil je na de workshop feedback op jouw creaties of heb je vragen? Meld je dan aan bij de online Facebook community. Deze is exclusief voor Canva Workshop volgers.

BONUS

E-book: Hoe vind ik de huiskleur dat past bij mij en mijn bedrijf?

Hi! Nienke hier van De Kleine Zakenvrouw.​

Toen ik in 2017 net begon met mijn eigen bedrijf had ik maar een heel klein budget. Ik was vaak opzoek naar de ‘gratis’ opties om de kosten zo laag mogelijk te houden. Zo kwam ik o.a. in aanraking met Canva. Wat een geweldig programma! dacht ik. Ik maakte een account aan, probeerde het één en ander uit en voor ik het wist kon ik niet meer stoppen met het maken van mijn eigen creaties, voor mezelf als mijn bedrijf.

De mogelijkheden leken eindeloos. Ik maakte e-books, al mijn social media afbeeldingen & voor mijn website, hielp klanten met hun visitekaarten, flyers en kaartspellen, print-on-demand ontwerpen en zoveel meer.

Wat het ook is dat jij wilt ontwerpen, ik laat je graag de mogelijkheden zien in Canva. En ik deel met liefde al mijn tips en kennis om jouw creaties te laten sprankelen.

Nienke vd Wildt - Ondernemerscoach & Creatieveling

Maak je eigen visuele content

Wat Wil Jij Creëren?

€65,-

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw

Veelgestelde vragen

Deze workshop duurt 2,5 uur en vindt plaats online via Zoom.
Meer informatie over Zoom vindt je terug in jouw bevestigingsmail.

Deze workshop duurt 2.5 uur en heeft als kosten €65,- (excl. btw) per persoon.

Na aanmelding via het formulier onderaan deze pagina ontvang je binnen 24-48 uur (m.u.v. weekend en feestdagen) jouw aanmeldbevestiging en factuur per e-mail. Betaling kan vervolgens via de IDeal-link, in de e-mail, creditcard of via bankoverschrijving.

Deze informatie wordt ook per e-mail toegezonden na aanmelding voor jouw Canva Workshop.

    • Ter voorbereiding op de workshop maak je alvast een gratis account aan op www.canva.com.
    • Zodat Canva goed werkt tijdens de workshop, wil ik je vragen te controleren of je de laatste versie van je browser gebruikt. Kijk hier of jouw browser wordt ondersteund: https://goo.gl/D15N9d.
    • Gebruik een computer/laptop met een stabiele internetverbinding.

Deze workshop vindt plaats online via Zoom. Hiervoor heb je geen account nodig. Instructies worden meegezonden met de bevestigingsmail na aanmelding.

Je kunt je aanmelden door het aanmeldformulier onderaan deze pagina in te vullen. Of een mail te sturen naar info@dekleinezakenvrouw.nl met jouw naam en factuuradres.

Na aanmelding voor de workshop via het contactformulier (onderaan de pagina) ontvang je doorgaans 3x een mail:

1) bevestiging van de aanmelding & praktische details (o.a. over zoom)
2) de factuur
3) herinneringsmail over de workshop

Deze workshops vinden plaats wanneer het minimum aantal deelnemers is bereikt. Bij minder aanmeldingen kan worden besloten om de workshop te annuleren. Hierover wordt tijdig geïnformeerd.

Klopt! Deze workshops vinden plaats online via Zoom. Verdere informatie over het gebruik van Zoom wordt toegestuurd na jouw workshop aanmelding.

Voor het programma Zoom heb je geen account nodig.

Er is een gratis versie van Canva en een betaalde versie. In deze workshop focussen we op de opties met de gratis versie.

Wanneer je net begint, met een klein/minimum startkapitaal, wil je het liefst de kosten zo laag mogelijk houden. Begrijpelijk! En weet je, dat is prima te doen! Je moet alleen weten waar en wat de mogelijkheden zijn. Deze lopen we samen langs tijdens deze workshop.

De betaalde versie biedt meer opties, zoals meer gratis foto’s en illustraties om uit te kiezen, het opslaan van aanvullende (huis)kleuren, logo’s, lettertypen en het uploaden van niet-standaard lettertypen. Voor veel van deze opties is een alternatief mogelijk in de gratis versie. Om deze reden gaat deze workshop uit van de gratis versie. En wistjedat… bijna al mijn afbeeldingen zijn gemaakt met de gratis versie?

Zeker, zie onderstaande mogelijkheden:

LIEFDE VOOR CREËREN – Online Academie
je kunt de uitgebreide versie, genaamd Liefde voor Creëren, van deze workshop volgen in de online academie van De Kleine Zakenvrouw. Deze is volledig online, met voorbeeld en instructievideo’s, daarbij heb je ook toegang tot de online community. Het standaardpakket is €69.99 excl. btw en het VIP-pakket is €111,- excl. btw.

WORKSHOP: MAAK JE EIGEN VISUELE CONTENT (OP LOCATIE)
Ivm Covid-19 vinden workshops & afspraken alleen online plaats. Helaas heb ik hier nog geen zicht op qua planning.

CANVA-WORKSHOP OP MAAT VOOR BEDRIJF EN VERENIGING
Vanaf 10 personen. Neem hiervoor contact op via info@dekleinezakenvrouw.nl

Jazeker! Voor ieder die niet van workshops in groepen is of graag aanvullende begeleiding, feedback, advies bij zijn/haar creaties, het kan allemaal. Vraag een 1-op-1 sessie aan door te mailen naar info@dekleinezakenvrouw.nl of vul het onderstaand contactformulier in, dan maken we gelijk een afspraak.

Het tarief voor een …
… 1-op-1 workshopsessie á 2 uur = €150,- excl. btw
… Extra 1-op-1 begeleiding á 30 minuten = €40,- excl. btw
… Extra 1-op-1 begeleiding á 1 uur = €70,- excl. btw
… Extra 1-op-1 begeleiding á 1,5 uur = €105,- excl. btw

Het leven heeft soms mooie verrassingen. Hierdoor kan het voorkomen dat je niet aanwezig kan zijn bij de door jouw aangemelde workshop. Indien jouw deelname aan de workshop door onvoorziene omstandigheden uitvalt zal er worden gezocht naar een passend alternatief.

Annuleren & Verplaatsen
Bij annulering of verplaatsing van jouw deelname minimaal 48-uur vóór aanvang van de betreffende workshop worden geen kosten in rekening gebracht. Annulering & verplaatsing is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@dekleinezakenvrouw.nl. Mocht je de workshop op een andere dag willen volgen vermeld in de mail jouw voorkeursdatum.

Vervanging, deelname overdragen
De deelnamebevestiging is overdraagbaar (bijv. collega-ondernemer) vóór aanvang van de workshop, maar vermeld dit tijdig per e-mail info@dekleinezakenvrouw.nl stuur een whatsapp bericht of neem telefonisch contact op 06 539 359 33. Vermeldt in jouw mail of bericht de naam en het e-mailadres van jouw vervanger.

LET OP: bij het niet op komen dagen tijdens een workshop of training, wordt geen geld teruggeboekt.

Maak je eigen visuele content

Wat Wil Jij Creëren?

€65,-

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw

"Goede workshop. Veel geleerd. Ik kijk uit naar de terugkomdag!
De drempel is laag. Je hoeft geen ervaring te hebben. Ze heeft antwoord op al je vragen en geeft je ook persoonlijke aandacht. Erg fijn persoon en workshop. Aanrader, dus doen!"
Karin
(Loopbaan) Coaching en Training
HSP | HB
"Hele fijne, heldere en duidelijke workshop. Nienke loodst je er op een hele fijne manier doorheen. Vooral omdat dit computer gebeuren niet iets is wat ik dagelijks doe. Alles wordt behandeld en ze weet en heeft op alle vragen een antwoord. Heel fijn. Ik maak nu mijn eigen afbeeldingen voor mijn website, Facebook, advertenties en LinkedIn. Het ziet er nu zo veel professioneler uit dan voorheen. Aanrader om dit te doen!"
Marga
Marga Coacht in de Liefde
"Super leuke, informatieve workshop Canva gevolgd. In een kleine groep, volop aandacht voor jou, laagdrempelig, leuke tips, direct aan de slag."
Ina
Welzijnspraktijk Bronsema
"Een hele leuke en leerzame workshop. Als je twijfelt.... DOEN!"
Jacqueline
Opgeruimd en Wel
"Super leuke en leerzame workshop!"
Mariska
Landgoed Eysinga State & Camping Blaauw
"Leuke workshop!"
Mieke
Evenwicht4dieren
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Heb je vragen of opmerkingen over deze workshop of werk het formulier niet goed?
Stuur dan een mail naar info@dekleinezakenvrouw.nl of neem telefonisch contact op 06 – 539 359 33.

Scroll naar boven