Workshop visuele content maken

LET OP
Op dit moment zijn er alleen workshops gepland online via Zoom.

Workshop: Maak je eigen visuele content (werken met Canva)

Maak nu jouw eigen inspirerende afbeeldingen voor jouw social media, blog, website, flyers, presentaties, e-books en meer. Leer in 2.5 uur de mooiste visuals maken, zelfs wanneer je niet dagelijks voor een computer zit of 2 digitale linkerhanden hebt. 😉

Je hebt geen grafisch vormgever, visual designer of een groot budget nodig om mooie en aantrekkelijke visuals te maken. In deze workshop maak je kennis met het zeer gebruiksvriendelijke onlineprogramma Canva. Daarnaast krijg je tips en advies over aantrekkelijkheid, tekstplaatsing, verwerking van jouw (huis)stijl en natuurlijk uitleg hoe je optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden in de gratis versie van Canva.  

WAT NEEM JE MEE NAAR HUIS?
  • Een CANVA-gebruiksheet (virtueel)
  • De kennis hoe je snel en makkelijk aantrekkelijke visuals maakt voor verschillende social media platformen, website, flyers, etc.
  • Een overzicht van een aantal awesome websites waar je (gratis) copyright vrije en bij jouw bedrijf passende afbeeldingen kunt downloaden.
  • Jouw eerste afbeelding ontwerpen gemaakt met CANVA
  • Toegang tot de Canva-groep op Facebook van De Kleine Zakenvrouw. Aan het eind van de workshop krijg je toegang tot deze groep. Hier kun je vragen stellen en feedback vragen aan de groep op de door jouw gemaakte  ontwerpen.
INHOUD VAN DE WORKSHOP
  • Wat is goede en aantrekkelijke visuele content?
  • Waar vind je gratis copyright vrije foto’s / illustraties passend bij jouw bedrijf?
  • Het gebruik van Canva: hoe werkt het? Hoe maak je visuals geschikt voor elk online platform?
  • En natuurlijk directe begeleiding en antwoord op jouw vragen bij het maken van jouw eigen visuele content.


AANTAL DEELNEMERS
minimaal 4 | maximaal 10
BUDGET ONDERNEMEN (gratis vs betaalde versie)

Er is een gratis versie van Canva en een betaalde versie. Wanneer je net begint, met een klein/minimum startkapitaal, wil je de kosten zo laag mogelijk houden. Begrijpelijk! En weet je, dit is prima te doen! Je moet alleen weten waar en wat de mogelijkheden zijn.

Klopt, de betaalde versie biedt meer opties, zoals meer gratis foto’s en illustraties om uit te kiezen, het opslaan van jouw (huis)kleuren, logo’s, lettertypen en het uploaden van niet-standaard lettertypen. Maar voor bijna elk van deze opties is een alternatief mogelijk in de gratis versie. Om deze reden gaat deze workshop uit van de gratis versie. En wistjedat… bijna al mijn afbeeldingen zijn gemaakt met de gratis versie?

LET OP
Op dit moment zijn er alleen workshops gepland online via Zoom.

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Heb je vragen of opmerkingen over deze workshop of werk het formulier niet goed? Stuur dan een mail naar info@dekleinezakenvrouw.nl of neem telefonisch contact op 06 – 539 359 33.

"Goede workshop. Veel geleerd. Ik kijk uit naar de terugkomdag!
De drempel is laag. Je hoeft geen ervaring te hebben. Ze heeft antwoord op al je vragen en geeft je ook persoonlijke aandacht. Erg fijn persoon en workshop. Aanrader, dus doen!"
Karin
(Loopbaan) Coaching en Training
HSP | HB
"Hele fijne, heldere en duidelijke workshop. Nienke loodst je er op een hele fijne manier doorheen. Vooral omdat dit computer gebeuren niet iets is wat ik dagelijks doe. Alles wordt behandeld en ze weet en heeft op alle vragen een antwoord. Heel fijn. Ik maak nu mijn eigen afbeeldingen voor mijn website, Facebook, advertenties en LinkedIn. Het ziet er nu zo veel professioneler uit dan voorheen. Aanrader om dit te doen!"
Marga
Marga Coacht in de Liefde
"Super leuke, informatieve workshop Canva gevolgd. In een kleine groep, volop aandacht voor jou, laagdrempelig, leuke tips, direct aan de slag."
Ina
Welzijnspraktijk Bronsema
"Een hele leuke en leerzame workshop. Als je twijfelt.... DOEN!"
Jacqueline
Opgeruimd en Wel
"Super leuke en leerzame workshop!"
Mariska
Landgoed Eysinga State & Camping Blaauw
"Leuke workshop!"
Mieke
Evenwicht4dieren
Scroll naar boven