Workshop visuele content maken

Workshop: Maak je eigen visuele content (werken met Canva)

Maak nu jouw eigen inspirerende afbeeldingen voor jouw social media, blog, website, flyers, presentaties, e-books en meer. Leer in 2.5 uur de mooiste visuals maken, zelfs wanneer je niet dagelijks voor een computer zit of 2 digitale linkerhanden hebt. 😉

Je hebt geen grafisch vormgever, visual designer of een groot budget nodig om mooie en aantrekkelijke visuals te maken. In deze workshop maak je kennis met het zeer gebruiksvriendelijke onlineprogramma Canva. Daarnaast krijg je tips en advies over aantrekkelijkheid, tekstplaatsing, verwerking van jouw (huis)stijl en natuurlijk uitleg hoe je optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden in de gratis versie van Canva.  

WAT NEEM JE MEE NAAR HUIS?
 • Een CANVA-gebruiksheet (virtueel)
 • De kennis hoe je snel en makkelijk aantrekkelijke visuals maakt voor verschillende social media platformen, website, flyers, etc.
 • Een overzicht van een aantal awesome websites waar je (gratis) copyright vrije en bij jouw bedrijf passende afbeeldingen kunt downloaden.
 • Jouw eerste afbeelding ontwerpen gemaakt met CANVA
 • Toegang tot de Canva-groep op Facebook van De Kleine Zakenvrouw. Aan het eind van de workshop krijg je toegang tot deze groep. Hier kun je vragen stellen en feedback vragen aan de groep op de door jouw gemaakte  ontwerpen.
INHOUD VAN DE WORKSHOP
 • Wat is goede en aantrekkelijke visuele content?
 • Waar vind je gratis copyright vrije foto’s / illustraties passend bij jouw bedrijf?
 • Het gebruik van Canva: hoe werkt het? Hoe maak je visuals geschikt voor elk online platform?
 • En natuurlijk directe begeleiding en antwoord op jouw vragen bij het maken van jouw eigen visuele content.


AANTAL DEELNEMERS
minimaal 4 | maximaal 10
BUDGET ONDERNEMEN (gratis vs betaalde versie)

Er is een gratis versie van Canva en een betaalde versie. Wanneer je net begint, met een klein/minimum startkapitaal, wil je de kosten zo laag mogelijk houden. Begrijpelijk! En weet je, dit is prima te doen! Je moet alleen weten waar en wat de mogelijkheden zijn.

Klopt, de betaalde versie biedt meer opties, zoals meer gratis foto’s en illustraties om uit te kiezen, het opslaan van jouw (huis)kleuren, logo’s, lettertypen en het uploaden van niet-standaard lettertypen. Maar voor bijna elk van deze opties is een alternatief mogelijk in de gratis versie. Om deze reden gaat deze workshop uit van de gratis versie. En wistjedat… bijna al mijn afbeeldingen zijn gemaakt met de gratis versie?

KOSTEN & BETALING WORKSHOP

Deze workshop duurt 2,5 uur en heeft als kosten €60,- (excl. btw) per persoon.

Na aanmelding via het formulier onderaan deze pagina ontvang je binnen 24-48 uur (m.u.v. weekend en feestdagen) jouw aanmeldbevestiging en factuur per e-mail. Betaling kan vervolgens via de IDeal-link in de e-mail of via bankoverschrijving.

Wil je liever een TIKKIE via de app? Dat kan: app mij via 06 129 619 68 met je naam en factuurnummer en dan stuur ik je een TIKKIE verzoek.

VOORBEREIDING & MEENEMEN
 • Ter voorbereiding op de workshop maak je alvast een gratis account aan op www.canva.com.
 • Zodat Canva goed werkt tijdens de workshop, wil ik je vragen te controleren of je de laatste versie van je browser gebruikt. Kijk hier of jouw browser wordt ondersteund: https://goo.gl/D15N9d.
 • Neem een laptop mee die geschikt is voor een draadloze internetverbinding (WiFi). Er is helaas geen mogelijkheid tot een bekabelde internetverbinding.
 • Neem jouw laptop en voor de zekerheid jouw stroomadapter mee naar de workshop.
AANMELDING & ANNULERING

Je kan je aanmelden door het aanmeldformulier onderaan deze pagina in te vullen. Of een mail te sturen naar info@dekleinezakenvrouw.nl met jouw naam en factuuradres. Na aanmelding voor de workshop via het contactformulier ontvang je 3x een mail:

1) bevestiging van de aanmelding & praktische details
2) factuur
3) herinnering van de workshop (1 week vóór aanvang workshop)

De workshop vindt plaats op het moment dat het minimum aantal deelnemers is bereikt. Bij minder aanmeldingen kan worden besloten om de workshop te annuleren.

LOCATIE & BEREIKBAARHEID

De locaties worden afgewisseld tussen

Locatie 1: Ivm Covid-19 vinden workshops & afspraken momenteel alleen online plaats.

IS 1-OP-1 BEGELEIDING MOGELIJK I.P.V. IN EEN GROEP?

Jazeker! Ben je niet van de groepen en wil je liever individuele begeleiding? Of wil je na het volgen van de workshop extra begeleiding, feedback en tips voor de door jouw ontworpen afbeeldingen? Vraag dan een 1-op-1 sessie aan door te mailen naar info@dekleinezakenvrouw.nl of vul het onderstaand contactformulier in, dan maken we gelijk een afspraak.

Het tarief voor een …
… 1-op-1 workshopsessie á 2.5 uur = €150,- excl. btw
… Extra 1-op-1 begeleiding á 1 uur = €60,- excl. btw
… Extra 1-op-1 begeleiding á 1,5 uur = €85,- excl. btw (€90 – €5 korting).

Aanmelden Workshop (of 1-op-1 begeleiding)

  Wil je de factuur op je bedrijfsnaam?
  Ja, graag!Nee, dank!

  VRAGEN OF OPMERKINGEN?

  Heb je vragen of opmerkingen over deze workshop of werk het formulier niet goed? Stuur dan een mail naar info@dekleinezakenvrouw.nl of neem telefonisch contact op 06 – 539 359 33.