Coaching & Begeleiding voor Startende Ondernemers

Vrij en Succesvol Ondernemen

Ben jij er klaar voor om de leiding te nemen en een leven te creëren met vrijheid en financiële onafhankelijkheid?

Ondernemen,
meer dan passie alleen.

Ondernemen als startende ondernemer is meer dan alleen doen wat je leuk vindt of waar je voldoening uit haalt. Het omvat leiding nemen, het opbouwen van een netwerk, een marketingplan opstellen, de administratie voorbereiden en nog veel meer. Het ondernemerschap is een avontuur met ups en downs, waarbij successen worden gevierd en waar je verschillende uitdagingen op je pad kunt tegenkomen.

WAT HOUDT HET STARTERSTRAJECT IN

Er zijn 2 starterstrajecten beschikbaar. Van max. 6 maanden en het jaartraject.

Voor wie

Ben jij die gedreven ondernemer die wil beginnen aan het ondernemersavontuur (of al is begonnen) en graag wat ondersteuning wilt? Dan is dit starterstraject op maat voor jou.

Het mooie aan dit programma is dat jij de regie hebt. Jij bepaalt waarop we focussen. Misschien heb je al bepaalde onderwerpen in gedachten waar je graag meer inzicht in wilt krijgen. Of misschien wil je gewoon praten over jouw bedrijf en ideeën delen. Of wellicht vind je het prettig om een vast thema te volgen dat we tijdens ons kennismakingsgesprek hebben besproken. Wat je huidige situatie ook is met jouw bedrijf...alles is mogelijk! Samen gaan we aan de slag om jouw bedrijf verder te brengen.

Herken jij jezelf hierin en ligt hier jouw behoefte?
Laten we dan eerst kennismaken. Ik zet de (virtuele) koffie alvast klaar.

E-books (& sheets) voor extra ondersteuning

Ter ondersteuning is er aanvullende informatie met tips & tricks beschikbaar in de vorm van e-books (sheets/werkboeken). Deze e-books worden gedeeld met jou gedurende het coachingstraject. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare e-books/werkboeken:

– De 15 pijlers voor succesvol en vrij ondernemen
– Verkennen en Verbinden: Jouw doelgroep en ideale klant bepalen
– Welke verdienmodellen past bij jouw bedrijf?
– De 5 Bouwstenen in Marketing en Acquisitie
– Hoe bepaal jij jouw tarief?
– Branding 101: Van Start tot Stijl (+ checklist)
– 10 Tips voor Ondernemers en hun Website (+ checklist)
– Time-Actiemanagement voor (startende) ondernemers

Voor wie

Ben jij die gedreven ondernemer die wil beginnen aan het ondernemersavontuur (of al is begonnen) en graag wat ondersteuning wilt? Dan is dit starterstraject op maat voor jou.

Het mooie aan dit programma is dat jij de regie hebt. Jij bepaalt waarop we focussen. Misschien heb je al bepaalde onderwerpen in gedachten waar je graag meer inzicht in wilt krijgen. Of misschien wil je gewoon praten over jouw bedrijf en ideeën delen. Of wellicht vind je het prettig om een vast thema te volgen dat we tijdens ons kennismakingsgesprek hebben besproken. Wat je huidige situatie ook is met jouw bedrijf...alles is mogelijk! Samen gaan we aan de slag om jouw bedrijf verder te brengen.

Herken jij jezelf hierin en ligt hier jouw behoefte?
Laten we dan eerst kennismaken. Ik zet de (virtuele) koffie alvast klaar.

E-books (& sheets) voor extra ondersteuning

Ter ondersteuning is er aanvullende informatie met tips & tricks beschikbaar in de vorm van e-books (sheets/werkboeken). Deze e-books worden gedeeld met jou gedurende het coachingstraject.

Hoe het werkt

Het Startgesprek

Het traject start met een kennismakingsgesprek (ook wel startgesprek) van 20 minuten. Hierin stellen we ons beide aan elkaar voor en hoor ik graag meer over jouw ondernemersambities. We bespreken jouw behoeften en uitdagingen. Waar heb je coaching/begeleiding bij nodig? Ben je al een paar maanden bezig en zoek je ondersteuning bij het vinden van klanten? Of ben je meer op zoek naar een sparringpartner? Dit gesprek kan zowel telefonisch, via beeldbellen (WhatsApp of Zoom) of in Winsum (Gn.) plaatsvinden.

Vijf (of 12) afspraken van 60 minuten

Dit traject is aangepast aan jouw ondernemersbehoefte. Het mooie is dat jij de regie hebt: je draagt zelf een thema of specifieke ondernemersvraag aan dat voor jou op dat moment van belang is. Samen gaan we hier mee bezig, maken we een plan en voorzie ik je van waardevolle inzichten, praktische strategieën, tips en meer. Zo kan bij de eerste afspraak jouw ondernemersvraag/behoefte liggen op het verbinden met jouw doelgroep, en tijdens de tweede afspraak (na korte reflectie op de afgelopen weken) op jouw marketingplan.

Waarom kies je voor ondernemerscoaching & begeleiding bij Nienke

Een doelgerichte, empathische benadering met ruimte voor een lach. Samen met jou bekijken we wat aansluit bij jouw behoeften en dat van jouw (toekomstige) bedrijf. Met meer dan 10 jaar ervaring, beschik ik over een brede achtergrond. Als coach, begeleider en trainer heb ik ervaring met diverse sectoren, waaronder dienstverlening, coach- en therapeutische praktijken, dtp-praktijken, webshopdiensten tot de muziekindustrie.

10+ jaar ervaring

Meer dan 10+ jaar ervaring op het gebied van coaching. Waaronder high performance coaching, NLP, Mindfulness, prestatie en ondernemerscoaching.

Ondernemer sinds 2017

Van burnout naar ondernemerscoaching. Meer dan 50 ondernemers, organisaties gecoacht op o.a. acquisitie, marketing, branding, burn-outpreventie.

Diverse kennis & ervaring

Aanvullende kennis en ervaring met DTP, print-on-demand (pod), slimme websites (WordPress, Wix, Squarespace), …

Mijn aanpak

Mijn aanpak is direct en empathisch, met een focus op no-nonsense coaching voor jouw persoonlijke groei.

Starterstraject

€855,-

excl. btw

Max. 6 maanden

Starterstraject++

€1355,-

excl. btw

Jaartraject

Gratis tips ontvangen over vrij en succesvol ondernemen?

Wil jij net als andere ondernemers op de hoogte blijven van de laatste tips, tricks en meer? Klik dan nu op de knop en vul jouw naam en e-mailadres in.

Online kennismakingsgesprek

Wil jij een gratis online startgesprek? Heb je nog vragen over het traject? Of wil je eerst kijken of we een match zijn?

Vraag dan nu jouw gratis startgesprek aan.

Winsum kennismakingsgesprek

Wil jij een gratis live startgesprek? Heb je nog vragen over het traject? Of wil je eerst kijken of we een match zijn?

Vraag dan nu jouw gratis startgesprek aan.

Bellen/mailen voor een afspraak of overige vragen?

Maak direct een afspraak, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op 06-53935933.

Klanten van De Kleine Zakenvrouw

Coaching & Begeleiding voor (startende) ondernemers

Veelgestelde vragen

Nienke, ben jij nu een ondernemerscoach of Businesscoach?
Om het verwarrend te maken ben ik een beetje van beide. Of hoe een collega mij wel eens voorstelt; een hybride coach.

Ik richt mij vooral op klein ondernemers, zowel starters als de ervaren ondernemers. Hierin coach en begeleid ik o.a. in thema’s als work-life, besluitvorming, communicatie, faalangst, marketing & branding, goede bedrijfsbasis neerzetten van A-Z.

Eerst een koffie(thee)date?
Soms kom je met iemand in contact waar je maar geen connectie mee kunt maken. Dit kan ook gebeuren in onze coaching. Mocht je twijfelen of nog vragen hebben dan kun je vooraf een online kennismakingsgesprek plannen via de volgende link: https://calendly.com/dekleinezakenvrouw/kennismaken-online

Wil je liever langskomen op locatie in Winsum? Dan is dit ook geen probleem. Vraag dan jouw kennismakingsgesprek hier aan: https://calendly.com/dekleinezakenvrouw/kennismaken

Ook is het altijd mogelijk om te mailen of te bellen:

info@dekleinezakenvrouw.nl | 06-53935933

Je hebt de keuze: live sessies of online coaching, beide even effectief. We zullen bij elke afspraak afstemmen wat het beste voor jou werkt: een ontmoeting op mijn (thuis)locatie in Winsum of een sessie vanuit huis via beeldbellen (Zoom, Whatsapp). Momenteel vinden de live coachingssessies plaats op mijn (thuis)adres in Winsum, in de provincie Groningen.

Als je de voorkeur geeft aan online coaching, dan vindt deze plaats via beeldbellen via Zoom (geen account nodig) of WhatsApp. Mocht je last hebben van verkoudheidsklachten of Covid-symptomen, of als iemand in je directe omgeving dat heeft, passen we de live sessie aan naar een ander moment of verzetten we deze naar een online coachingafspraak.

Weet dat online sessies even waardevol zijn als persoonlijke afspraken, en de resultaten zijn hetzelfde, ongeacht de gekozen optie. Ik werk met klanten van over de hele wereld. Ik kom je tegemoet in jouw wensen, waar je je ook bevindt.

Lees hier meer over afspraken via Zoom:
https://dekleinezakenvrouw.nl/afspraken-via-zoom/

Graag vraag ik je om minimaal 24-48 uur van tevoren wijzigingen in jouw afspraak aan te geven.

Begrijp me goed, soms is last-minute chaos onvermijdelijk, maar als je me een seintje geeft – het liefst zo’n dag of twee van tevoren – dan kan ik mijn planning beter organiseren en mijn tijd elders efficiënt gebruiken. Het helpt me ervoor te zorgen dat ik de best mogelijke service voor jou en anderen kan bieden. Dus, als je een heads-up geeft, kan alles soepel verlopen.

Je kunt een bericht sturen aan info@dekleinezakenvrouw.nl, een bericht sturen of telefonisch contact op nemen via 06-53935933. Een whatsappje sturen kan natuurlijk ook.

Afspraak online geboekt?
Heb je jouw afspraak ingepland via het online afsprakensysteem (Calendly)? Dan kun je in de bevestigingsmail van onze afspraak op de link herplannen/annuleren klikken. Deze vind je onderin in jouw bevestigingsmail.

Zeker! Vanaf €250,- is het mogelijk om gebruik te maken van betaling in termijnen. Meer weten? Vraag hier naar de mogelijkheden of neem telefonisch contact op via 06 – 539 359 33. Samen komen we er wel uit.

Om onze gesprekken zo effectief mogelijk te maken, kan het voorkomen dat ik je in ons laatste gesprek heb gevraagd om iets specifieks voor te bereiden. Hier zijn een paar tips:

Terugkijken op eerdere gesprekken: Denk even terug aan wat we in onze vorige gesprekken hebben besproken. Dit kan helpen om de lijn van ons gesprek vast te houden en eventuele openstaande vragen te beantwoorden.

Notitieblok en pen: Altijd handig om een notitieblok en pen binnen handbereik te hebben. Zo kun je belangrijke punten noteren terwijl we praten. Het maakt het ook gemakkelijk om later terug te bladeren.

Stuur je vragen van tevoren: volg je een bijv. een starterstraject? Dan heb jij de regie. Stuur daarom minimaal 24-48-uur van te voren je vragen in of dat waar je graag meer inzicht in wilt hebben. Hierdoor kan ik me beter voorbereiden op ons gesprek.

In het kort, praktisch, met humor en no-nonsense. 

Iedereen is uniek zo ook de coaching of het sparren dat op jou wordt afgestemd. We gaan een open gesprek aan waarbij ik met jou bespreek wat jij graag zou willen veranderen. Vervolgens kijken we samen hoe je daar kunt komen en wat je hiervoor nodig hebt. Verder gaan wij tijdens deze sessies terug naar de basis; jouw gevoel. Waar voel jij je goed bij? Waar krijg jij energie van?

Mijn aanpak wordt als (liefdevol) confronterend ervaren. Wanneer nodig houd ik je een spiegel voor en zet ik verschillende denkprocessen in gang. Ik stel de juiste vragen, luister tussen de regels door, observeer en inspireer tot nieuwe ideeën.

Klopt! Tijdens Covid heb ik mijn kantoorruimte gedag gezegd en ben ik (bijna) volledig overgestapt naar online Coachen, Begeleiding & Sparren. Ongeveer 75% van de afspraken vindt plaats online (via Zoom of Whatsapp videobellen).

Liever afspreken zonder een beeldscherm er tussen? Zolang je grote mokken thee niet erg vindt dan ben je van harte welkom in mijn huiskamer te Winsum (provincie Groningen).

Ik ben een allround coach met 10+ jaar ervaring in het coachen en begeleiden van medewerkers, managers, ondernemers en cliënten. Ooit begonnen als prestatiecoach heb ik mij steeds verder gespecialiseerd en ben ik inmiddels 6+ jaar actief als ondernemerscoach. Voordat ik in 2017 mij in heb geschreven bij het KvK als ondernemerscoach was ik al een aantal jaar actief in het ondersteunen en begeleiden van klein ondernemers. 

In wat voor type coaching ben je allemaal gespecialiseerd?
Oké. komt ie. Ik heb in mijn loopbaan meerdere opleidingen gevolgd. Naast ondernemerscoach ben ik: prestatiecoach, NLP & High Performance Coach, Systemisch & onderdeel Organisatie Coach, DISC en Drijfveren Expert en een Mindfulness Therapeut. Eh…volgens mij was dit het. Tenzij je de propedeuses MWD & Psychologie mee telt 😉

Gratis tips ontvangen over vrij en succesvol ondernemen?

Wil jij net als andere ondernemers op de hoogte blijven van de laatste tips, tricks en meer? Klik dan nu op de knop en vul jouw naam en e-mailadres in.
Scroll naar boven