Klantervaringen

Tot nu toe heb ik alleen maar ondernemers leren kennen die stuk voor stuk geweldige mensen zijn. Ik ben dankbaar voor jullie vertrouwen in mij, waardoor ik mee kon kijken in niet alleen jullie bedrijven maar ook in jullie denken, doen en handelen. Ieder van jullie heeft een bepaald beeld over het leveren van een bijdrage aan een mooiere wereld met zijn/haar bedrijf. Dank jullie wel, dat ik daarin heb mogen meekijken.

~Zangschool Villa Ka Groningen~
(zangcoaching & nlp zangtherapie)

In een woord geweldig! Ik heb zelden mee gemaakt dat iemand zo gedreven en competent de zaak op orde brengt. Nienke bedankt!

~M.d.B~
(astrologie en counseling)

Het is heel plezierig om met de Kleine Zakenvrouw samen te werken. Ze heeft me heel goed geholpen met het zichtbaar worden en het promoten van mijn werk. Ze is punctueel, duidelijk, zeer betrokken, realistisch en vrolijk in omgang.

~Christine Sweet~
(nlp zangtherapie, sjamanistisch coachen)

De Kleine Zakenvrouw Nienke heeft me super goed geholpen met brainstormen, mediawerk voor mijn bedrijf. Dit is een aanrader voor iedereen die moeite heeft met internet adverteren ivm t maken van logo’s, banners, advies over bedrijfsuitstraling en tips hoe alles beter kan. Nienke is realistisch daar waar ik te ver aan t dromen ben of te veel hooi op mn vork neem. Ze maakt altijd tijd vrij ook voor korte hulpvragen. Super bedankt Nienke ik ga vol vertrouwen verder wetend dat je me altijd tot steun en dienst bent.

~Marga’s Werk ~
(administratie belasting mediation)

Nienke heeft mij geholpen bij het structuur aanbrengen van mijn e-mail inbox en kantooromgeving. We zijn niet alleen aan het “opruimen” gegaan, maar ze let ook op je. Ze benoemt wat ze ziet, onrust, frustratie etc. Hierdoor heb ik een stuk rust gekregen en ze heeft er voor gezorgd dat ik mijn eigen structuur heb kunnen aanbrengen.

~The Irish Vikings~
(rockin Irish drinkin songs)

We got great help with launching our new single, and art work. Quick and good 🙂

~B.H~
(social media guru)

Nienke is erg bedreven in al haar werkzaamheden, weet wat ze doet en krijgt zaken gedaan!

~K.v.d.W~
(particulier, en een grote zonnestraal)

Kalm, eerlijk en vastberaden. Weet de pijnpunten precies te vinden en helpt je met dit zelf ook in te zien.

Ziet er goed uit! Ik wil ook een afspraak!
Scroll naar boven