Vrij en Succesvol Ondernemen

Training, Workshops & Huiskamersessies

Schrijf je in voor de wachtlijst
en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe data.

Wordt gepland

Huiskamersessies (verschillende themadagen)

Huiskamersessies zijn bijeenkomsten met telkens een ander thema. Afhankelijk van het thema krijg je een korte intro over het onderwerp kun je hier in een kleine groep of in bedrijf/verenigingskring jouw vragen kwijt. Je krijgt direct antwoord, praktische tips dan wel live voorbeelden adhv. jouw vraag. Daarnaast krijg je aanvullende waardevolle informatie van de vragen en antwoorden van de andere aanwezigen. Huiskamersessies kunnen zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden.

De Ondernemersmix: Netwerken en Thee

Bij deze bijeenkomsten brengen we enthousiaste starters en door de wol geverfde ondernemers samen voor een relaxte meet-up. Of het nu draait om spontane pitches, nieuwsgierige vragen of boeiende thema’s, deze bijeenkomsten hebben één doel: netwerken, leren, en groeien. Dus, waar wacht je op?
Schrijf je in, de thee (oké, en ook koffie) staat al klaar! Bijeenkomsten vinden plaats in de provincie Groningen.

Een Gezonde & Haalbare Planning (die past bij jou)

Je herkent het vast; je loopt over van de 1001 ideeën, deadlines, verplichtingen en andere werkzaamheden. Of je hebt al vele planningen en agenda’s geprobeerd, maar geen enkele lijkt voor jou te werken. Wat is er aan de hand?! Hoe komt het dat je bijv. net een nieuwe planner hebt aangeschaft en het een paar weken goed lijkt te werken en dan BAM! Hallooooo, chaos en drukte.

Wat zou jij graag willen veranderen in jouw planning?

Een Kennismaking met Canva

Ben jij op zoek naar creatieve manieren om jouw bedrijf of vereniging in de schijnwerpers te zetten? 🎨 Schrijf je dan nu in op de wachtlijst en ontdek hoe je de mooiste visuals/afbeeldingen kunt maken voor jouw socials, flyers, presentaties, documenten en meer.

Werken met Canva (Online via Zoom)

Ben jij op zoek naar creatieve manieren om jouw bedrijf of vereniging in de schijnwerpers te zetten? Deze Canva workshop vindt online plaats via Zoom. Samen gaan we in op de meest gebruikte opties in Canva, je krijgt tips en advies over content maken en jouw vragen worden direct beantwoordt. Wil jij jouw content laten stralen? Online via Zoom

Een Kennismaking met Canva (Offline, locatie)

Je hoeft geen grafische ontwerper te zijn of een groot budget te hebben om mooie een aantrekkelijke afbeeldingen te maken. Zelfs wanneer je 2 linker digitale handen hebt 😉 Van flyers tot sociale media afbeeldingen, in Canva kan het allemaal. Geef je nu op voor de wachtlijst, hoe meer aanmeldingen, des te sneller nieuwe data.

Gratis tips ontvangen over vrij en succesvol ondernemen?

Wil jij net als andere ondernemers op de hoogte blijven van de laatste tips, tricks en meer? Klik dan nu op de knop en vul jouw naam en e-mailadres in.
Scroll naar boven