WORKSHOPS VOOR ONDERNEMERS

Hieronder vind je het huidige aanbod aan workshops voor ondernemers bij De Kleine Zakenvrouw:

canva workshop

Liefde voor Creëren
(Online Canva Workshop)

Wil jij leren hoe je jouw droom ontwerpen maakt voor jouw bedrijf? Voor jouw social posts, website, flyers, nieuwsbrief, e-book en meer? Ik help je met liefde verder. Ik deel in deze workshop al mijn ervaringen, kennis en tips over het creëren van jouw eigen afbeeldingen passend bij jou als persoon en je bedrijf.
Online Academie | Aanmelden vanaf 14 april 2021

Maak je eigen Visuele Content
(Offline Canva Workshop)

Je hoeft geen grafische ontwerper te zijn of een groot budget te hebben om mooie een aantrekkelijke afbeeldingen te maken. Zelfs wanneer je 2 linker digitale handen hebt 😉 Van flyers tot sociale media afbeeldingen, in Canva kan het allemaal. Klik nu hier voor de eerstvolgende workshopdatum
Offline/op locatie | geen data ivm Covid

BINNENKORT ONLINE

Een Gezonde & Haalbare Planning
(die past bij jou)

Je kent herkent het vast; je loopt over van de 1001 ideeën, deadlines, verplichtingen en andere werkzaamheden. Of je hebt al vele planningen en agenda’s geprobeerd, maar geen enkele lijkt voor jou te werken. Wat is er aan de hand?! Hoe komt het dat je bijv. net een nieuwe planner hebt aangeschaft en het een paar weken goed lijkt te werken en dan BAM! Hallooooo, chaos en drukte. Wat zou jij graag willen veranderen in jouw planning?
Online Academie | per 1 juli 2021

Huiskamersessies
(verschillende themadagen)

Huiskamersessies zijn bijeenkomsten met telkens een ander thema. Afhankelijk van het thema krijg je een korte intro over het onderwerp kun je hier in een kleine groep of in bedrijf/verenigingskring jouw vragen kwijt. Je krijgt direct antwoord, praktische tips dan wel live voorbeelden adhv. jouw vraag. Daarnaast krijg je aanvullende waardevolle informatie van de vragen en antwoorden van de andere aanwezigen. Huiskamersessies kunnen zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden.
Binnenkort data bekend voor ZOOM.