NIEUW - Huiskamersessies

Q&A Canva

Huiskamersessie Canva

Heb jij een dringende vraag over Canva waar je al tijden een antwoord op wilt? Of loop je vast met een ontwerp? Meld je dan nu aan voor de online terugkomdag/huiskamersessie over Canva. Je krijgt direct antwoord op jouw vraag, praktische tips dan wel live voorbeelden hoe je jouw ontwerpen kan laten sprankelen. Je krijgt niet alleen antwoord op jouw vragen maar ook waardevolle informatie uit de vragen van de andere aanwezigen. Beperkte aanmeldingen (max. 10-15 personen).
23 juli 2022 10:00-11:30 uur | Huiskamersessie via ZOOM.

WORKSHOPS & HUISKAMERSESSIES

canva workshop

Liefde voor Creëren
~Canva Workshop~
(Online Academie)

Wil jij leren hoe je jouw droom ontwerpen maakt voor jouw bedrijf? Voor jouw social posts, website, flyers, nieuwsbrief, e-book en meer? Ik help je met liefde verder. In de Online academie deel ik mijn ervaringen, kennis en tips met handige video's voorbeelden en instructies. Volg de workshop wanneer jou het uitkomt.
Online Academie

Werken met Canva

Visuele Content Maken
~Canva Workshop~
(Live via Zoom)

De eerste data staan weer online voor 2022. Deze Canva groep workshop vindt plaats online via Zoom. Samen gaan we in op de meest gebruikte opties in Canva, je krijgt tips en advies over content maken en jouw vragen worden direct beantwoordt. Wil jij jouw content laten stralen?
Online via Zoom

Visuele Content Maken
~Canva Workshop~
(workshopruimte)

Je hoeft geen grafische ontwerper te zijn of een groot budget te hebben om mooie een aantrekkelijke afbeeldingen te maken. Zelfs wanneer je 2 linker digitale handen hebt 😉 Van flyers tot sociale media afbeeldingen, in Canva kan het allemaal. Klik nu hier voor de eerstvolgende workshopdatum
Offline/op locatie | geen data ivm Covid

BINNENKORT ONLINE

Een Gezonde & Haalbare Planning
(die past bij jou)

Je kent herkent het vast; je loopt over van de 1001 ideeën, deadlines, verplichtingen en andere werkzaamheden. Of je hebt al vele planningen en agenda’s geprobeerd, maar geen enkele lijkt voor jou te werken. Wat is er aan de hand?! Hoe komt het dat je bijv. net een nieuwe planner hebt aangeschaft en het een paar weken goed lijkt te werken en dan BAM! Hallooooo, chaos en drukte. Wat zou jij graag willen veranderen in jouw planning?
Online Academie | TBA 2022

Huiskamersessies
(verschillende themadagen)

Huiskamersessies zijn bijeenkomsten met telkens een ander thema. Afhankelijk van het thema krijg je een korte intro over het onderwerp kun je hier in een kleine groep of in bedrijf/verenigingskring jouw vragen kwijt. Je krijgt direct antwoord, praktische tips dan wel live voorbeelden adhv. jouw vraag. Daarnaast krijg je aanvullende waardevolle informatie van de vragen en antwoorden van de andere aanwezigen. Huiskamersessies kunnen zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden.
TBA 2022 | Huiskamersessie via ZOOM.

Scroll naar boven