AGENDA-TIP | verwijderde afspraken herstellen (Google agenda)

verwijderde afspraken herstellen Google agenda

AGENDA-TIP | verwijderde afspraken herstellen (Google agenda)

Ben ik net lekker bezig met het bijwerken van mijn gedetailleerde ToDo-lijst (agenda afspraak) in mijn Google-agenda… druk ik per ongeluk een magische toetsenbordcombinatie in waardoor ik mijn ToDo-lijst heb verwijderd. Argh..!! 🤦‍♀️

Na een paar minuten agenda napluizen of ik hem niet per ongeluk op een andere datum heb gezet, moet ik toch concluderen dat ik hem echt heb verwijderd. 🤯 Na een klein frustratiemoment en even Googelen 🤓 blijkt er gelukkig toch een manier te zijn om verwijderde agenda-punten weer terug te halen. Yes!

Dus, speciaal voor de mensen die, net als ik, de neiging hebben magische toetsenbordcombinaties in te drukken: zo krijg je jouw agenda afspraken weer terug.

Kijk in jouw agenda prullenbak.
Google agenda afspraken terughalen
  1. Open jouw Google Agenda
    (link: https://calendar.google.com/calendar/)
  2. Klik op de tandwiel (menu instellingen), rechtsboven in jouw scherm 
  3. Kies in het menu de optie Prullenbak. Je ziet vervolgens alle afspraken die je uit jouw agenda hebt verwijderd van de afgelopen 30 dagen.
  4. Hover over of selecteer de afspraak die je wilt herstellen en klik vervolgens op de pijl om de afspraak te herstellen.

Pfeww… opluchting! Je hebt jouw afspraak weer terug.


Kan iemand anders deze agenda-tip goed gebruiken? Delen is lief 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Nienke van der Wildt

Nienke van der Wildt

Nienke is een allround coach & begeleider, gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling op het gebied van succesvol ondernemen. In de digitale wereld is ze gespecialiseerd in Wordpress, Elementor en Canva.

Scroll naar boven