TOOLTIP | Canva (online tool)

Maak je eigen visuele content

TOOLTIP | Canva (online tool)

Ben jij een klein ondernemer met een klein budget?
Dan is deze gratis tooltip voor jou.

Canva is een online tool waarmee je eenvoudig je eigen ontwerpen kan maken voor jouw social media, website, blogs, posters, uitnodigingen, e-book, advertenties en zoveel meer. Het mooie aan dit programma is dat je geen grafische wizard hoeft te zijn. En zelfs wanneer je 2 digitale linkerhanden hebt maakt Canva het nog makkelijker met kant-en-klare templates (aanpasbaar) en stockafbeeldingen.

Heb je een eigen afbeelding die je wilt bewerken, wil je jouw logo toevoegen of jouw huisstijl verwerken? Bij Canva kan dit allemaal.

 

GRATIS VS. BETAALD

Er is een gratis versie van Canva en een betaalde versie. Wanneer je net begint, met een klein/minimum startkapitaal, wil je de kosten zo laag mogelijk houden. Begrijpelijk! En weet je, dit is prima te doen!

Klopt, de betaalde versie biedt meer opties, zoals meer gratis foto’s en illustraties om uit te kiezen, het opslaan van jouw (huis)kleuren, logo’s, lettertypen en het uploaden van niet-standaard lettertypen. Maar voor bijna elk van deze opties is een alternatief mogelijk (vb. Lunapic voor een transparante achtergrond) in de gratis versie. En wistjedat… bijna al mijn afbeeldingen zijn gemaakt met de gratis versie?

Hieronder een klein overzicht aan ontwerp mogelijkheden in het online programma:

Mogelijkheden in Canva

 

Ik zou zeggen probeer het uit en maak nu jouw eigen inspirerende visuele content.


CANVA WORKSHOP

Op 21 januari 2019 wordt bij De Kleine Zakenvrouw 2 workshops gegeven in Canva. Aanmelden kan nog tot uiterlijk vrijdag 19 januari 12:00 uur tenzij de workshop al vol zit).
Geef je dus gauw op want vol = vol. Geef je via deze link op www.dekleinezakenvrouw.nl/workshop-canva of klik op onderstaande afbeelding.

Maak nu je eigen visuele content voor jouw bedrijf


Kan iemand anders deze tooltip goed gebruiken?
Deel de gratis tooltip met één van onderstaande buttons.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Nienke van der Wildt

Nienke van der Wildt

Nienke is een allround coach & begeleider, gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling op het gebied van succesvol ondernemen. In de digitale wereld is ze gespecialiseerd in Wordpress, Elementor en Canva.

Scroll naar boven