Het Secretaresse-Netwerk Event van Rijksuniversiteit Groningen

Canva workshop & gezonde & haalbare planningen

Afgelopen donderdag (14 april) was ik te gast bij het Secretaresse-Netwerk Event van de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens dit event konden de mensen deelnemen aan verschillende workshops. Van deze workshops gaf ik er zelf twee:

  • Een workshop over Een Kennismaking met Canva en,
  • De tweede workshop was vooral een open gesprek over het maken van Gezonde en Haalbare Planningen (onderdeel Mindful Werken programma).

De inloop was super goed geregeld! Mijn persoonlijke begeleider van de dag, Christine, wist gelijk wie ik was toen ik binnenliep. Het werd haar gelijk duidelijk waarom mijn bedrijf De Kleine Zakenvrouw heet (iets met lengte enzo😉). Ik kreeg een sticker met workshopleider en werd begeleid naar de computerruimte voor de eerste workshop. Deze ruimte bleek compleet afgezonderd te zijn van de rest van de workshops aan het andere kant van het gebouw. Met wat gegrinnik aan mijn kant liepen we samen door de donkere en verlate gangen. Eenmaal aangekomen, zoveel mogelijk klaargezet. Schaduw Christine liep nog gauw heen en weer door het gebouw opzoek naar de laatste benodigdheden. Wat mij weer de kans gaf om deze supersnelle video te maken.

Het event zou worden geopend met een plenaire lezen door Miranda Bolhuis (theatermaker, producent, regisseur). Helaas was ze haar stem kwijt dus werd dit onderdeel vervangen door een cabaretvoorstel. Uiteraard hier zelf ook van meegenoten door helemaal achterin de zaal plaats te nemen 😉.

14 april 2022 - workshops bij de Rug
Winaar RuG secretaresse event Groningen

Na deze voorstelling gauw weer terug naar de andere kant van het gebouw om de workshopdeelnemers welkom te heten.
In het kort; het was leuk, gezellig en we hebben met z’n alle alvast mooie afbeeldingen gemaakt voor Pasen. Ook was er weer een ontwerp challenge waarin Leonie naast eeuwige roem een 30-minuten 1-op-1 sessie heeft gewonnen met haar Pasen ontwerp:

Na een korte pauze met drinken en lekker hapjes was het alweer tijd voor ronde 2 van de workshops.
Deze workshop werd vooral een open gesprek over het maken van Gezonde en Haalbare Planningen (onderdeel Mindful Werken programma) en het stellen van grenzen.

Workshop 2: netwerkevent groningen Rug

De tijd vloog voorbij en op de borrel na was het Netwerkevent alweer voorbij. Ik kreeg nog een mooi borrelpakket mee en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Christine, bedankt voor al je hulp deze dag! Het was een zeer geslaagde dag en ik kijk hier met een voldaan gevoel op terug. Tot volgend jaar!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Nienke van der Wildt

Nienke van der Wildt

Nienke is een allround coach & begeleider, gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling op het gebied van succesvol ondernemen. In de digitale wereld is ze gespecialiseerd in Wordpress, Elementor en Canva.

Scroll naar boven