TOOLTIP | Smallpdf (online pdf-tool)

PDF oplossingen

TOOLTIP: Smallpdf

Ben jij een klein ondernemer met een klein budget? Dan is deze gratis tooltip voor jou.
Zit jij ook wel eens met pdf-documenten die samengevoegd moeten worden of juist gesplit? Of een afbeelding (jpg, png) die je wil omzetten naar PDF, wat niet lukt met jouw huidig computerprogramma zonder ervoor te betalen? Smallpdf is een handige gratis online tool die je hier een oplossing in biedt.

Smallpdf voegt niet alleen PDF’s samen, maar helpt je ook met het verkleinen of omzetten (converteren) naar een ander extensie (ppt, doc, jpg, etc.). Wat jij nodigt hebt, zij hebben de oplossing. Daarnaast kun je hier gewoon gratis gebruik van maken. Je bent niet verplicht om een account aan te maken. Super handig en leuk voor de portemonnee!

Hoe het werkt?

Online pdf tool
1. Je gaat naar https://smallpdf.com/nl/
2. Je kiest één van de opties die je wilt uitvoeren
3. Upload jouw bestand
4. Smallpdf doet haar magic en klaar! 

 

PRIVACY NOTE: volgende de privacy voorwaarden (nov. 2018) van Smallpdf wordt alleen aan persoonlijke informatie jouw IP-Adres verzameld. Ze komen niet bij jouw geüploade documenten. Ook worden deze niet gekopieerd of een backup van gemaakt. Bestanden worden standaard na een uur verwijderd. Pas wanneer je doneert of een pro-account aanmaakt kunnen ook persoonlijke gegevens worden verzameld.


Kan iemand anders deze (gratis) tooltip goed gebruiken? Deel nu snel en makkelijk met één van onderstaande buttons.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Nienke van der Wildt

Nienke van der Wildt

Nienke is een allround coach & begeleider, gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling op het gebied van succesvol ondernemen. In de digitale wereld is ze gespecialiseerd in Wordpress, Elementor en Canva.

Scroll naar boven